Peking

Po asi týdenním cestování jsem konečně dorazil zpět do Pekingu. O kuchyni už opravdu psát nebudu, ale pokud chcete, tak můžete se mrknout na Beijing Hong Kong Jockey Club House. Na druhé straně musím připustit, že bych si dnes už raději dal chlupatý knedlíky s vepřovou. Nikdo z nás nepopře svoje kořeny.

Pokud jsem čekal na jednání v Pekingu na ASFC (Aerosports Federation of China) jako na smilování, tak tentokrát to mělo smysl. Po několika jednáních s odpovědnými lidmi jsem přesvědčený, že letošní mistrovství světa F3B v Číně může být úspěšné. Funkci ředitele letošního Mistrovství světa F3B v Číně jsem tedy definitivně přijal. Je to hodně dlouhý příběh, který začal již v minulém roce na podzim a jeho konec bude až na konci letošního září.

Zítra se vracím do Knedlíkova.

P.S. Setkal jsem se zde s L.G.Arvidssonem, předsedou Švédské akrobatické asociace a varoval ho, že dnes Švédy v hokeji přejedeme, jak parní válec. (Ha! Koukám, že přejeli oni nás. Není každý den posvícení.)

1 comment to Peking

  • Táta

    Jsem rád,že jsi se dočkal věcných informací a tak byla cesta byla úspěšná.Těšíme se na Tvůj návrat a poznatky,které ve Tvém podání budou jistě zajímavé doprovázené fotografiemi.
    Šťasnou cestu domů.
    T.