Paráda růžové hrdosti

Prdím na modely a F3B. Rozhodl jsem se udělat z Lomcováku společensko-vědní plátek (smích). Jako první příspěvek Vám dávám k dobru jeden z článků Tomáše Halíka.

3 comments to Paráda růžové hrdosti

  • Romane Vojtěchu,
    nevypouštěj větry na modely a F3B, bylo by to škoda. Ten Tvůj web přece jenom něco znamená.
    Pokud se týče využití obdobných webových stránek k posunutí společnosti, v níž žijeme, k lepším pozicím duchovním i materiálním, pak je podle mne letecké modelářství jedním z nástrojů k tomu použitelných. Přemýšlím o tom dlouho, více let, jak to nastrojit, aby z něho byl obecnější prospěch i pro ty kdo nás mají za hračičkáře. Zatím jsem ale na nic moc nepřišel. Možná, že by pro začátek pomohla větší „semknutelnost“ tohoto hobby, které se mi jeví například jako příliš roztříštěné. Nabízel jsem svoji iniciativu ledaskde, ale zatím nic. Asi není příliš velká vůle se nějak gramotně stmelit a postupně dosáhnout většího vlivu ve společnosti. A třeba je to úplná konina.
    Modelářů, myslím tím skutečných, je dejme tomu kolem 8 000. Všelikých dalších konzumentů čínského a jiného zboží je podle mě asi 3x tolik. Kolik členů mají některé politické strany u nás??? Kolik je u nás profesionálních výrobců skvělých modelů-říkám jim UAV, protože jimi jsou? Jaký je objem jejich produkce za rok? Nejsou to jen desítky milionů kč.
    Takže my se scházíme a poletujeme a líbí se nám to,i když zároveň nemůžeme vystát poměry v tomto státě pokud se týče dodržování zákonů a vymahatelnosti práva, lhaní, okrádání státu, …..
    Takhle jsi to myslel,když jsi chtěl minule zaplynovat letecké modelářství i svů web? Že ne?!?!
    Teď se vrátím k věcem pro nás příjemnějším. Dovolil jsem si sepsatkratký report o Hořické trubce,kde jsem se minulou sobotu asi dvě hodiny vyskytoval a zveřejnit ho na našem webu Akademie letectví- http:// www. airspace.cz(akademie_letectví).
    Jaroslav Lněnička

  • Zdravím Vás pane Lněničko,
    především musím upozornit, že co je napsáno na mých stránkách musíte brát s velkou rezervou a nadhledem. Mé nikdy nekončící pokusy o lehčí tón psaní jsou mojí reakcí na to co se děje kolem nás a v mé hlavě.

    Společensko-vědní verzi Lomcováku se v dohledné době určitě spustit nechystám, nebojte se. Budu se držet svého modelářského kopyta. Pouze občas a zřídka uvedu odkaz na něco zajímavého-tedy z mého osobního pohledu zajímavého, samozřejmě-co s létajícími stroji nemá nic společného.

    Naše dráhy se včera zajímavou náhodou protnuly v časoprostoru. Já napsal v 16:26 odkaz na Váš článek o Trubce a Vy jste komentář zde publikoval v 16:31. Nikomu neprozradíme, že jsme si to domluvili.

    Přeji ostré a nápadité pero při psaní Akademie Letectví.

    P.S. Mimochodem, meteorismem trpím již od útlého dětství, z toho se nevykroutím.

  • Tak dobře, už jsem si oddechl.
    Opravdu jsme si to nedomluvili s tím článečkem o Hořické trubičce, takže tomu nevěřte.