Ukradený vysílač Futaba FX-40

Ivanu Čánimu ukradli v Holíči komplet vysílač Futaba FX-40. Těchto kusů je v republice málo, jeho je navíc vybaven jak futabáckým modulem (mimo 35 MHz) 2,4 GHz, tak je vybaven JETI vysílacím modulem 2,4GHz, vpravo od modulů je deska na připevnění Jetiboxu- je tam vývod kabelu. Kdybyste ji někde viděli, dejte mu vědět nebo se zeptejte na původ. Jeho telefon je 603790550

Milý „kamaráde“, všiml sis, že jsem letěl aerovlek s Luňákem. Nevšiml sis ale, že na směrovce Luňáka byla umístěna minikamera, která natáčela celý aerovlek. Po přistání jsem zapoměl kameru vypnout. Tím pádem kamera natáčela všechno, co se odehrálo na mojí stojánce, kde byly další dva modely a samozřejmě dvě židle. Po prohlédnutí natočeného záznamu na počítači jsem zjistil, co se na stojánce dělo v době mé nepřítomnosti. Tím „kamaráde“ chci řict, že vím, kdo jsi, a znám přesnou hodinu, kdy jsi tam byl a vzal kufřík s FX-40. Proto přepokládám, že budeš mít tolik odvahy a ozveš se na telefon 603790550. V tom případě to beru jako dobrý žert. V opačném případě dám celý záznam na internet, jak kufřík odnášíš, a samozřejmě i na policii. Tak se ukaž!

Ivan Čáni

AUdálosti na světové scéně nemůže rušit obyčejné lidi. Lidé se obávají, a cítí úzkost nejistotu a dokonce i strach. A jediní lidé, kteří vědí, kde vždy věří.

1 comment to Ukradený vysílač Futaba FX-40