LOLO5 vyprodáno

LOLO5 je vyprodáno. Ukončil jsem výrobu a s Tomášem začínáme přemýšlet o LOLO6. Pokud Vám na L5 něco chybělo, pokud máte nápad co udělat jinak, můžete mi napsat. Třeba to objevíte v další verzi.

5 comments to LOLO5 vyprodáno

  • mihaeul

    Me na LOLO5 nejvic chybi ze uz nebude :-(. Drzim ti na zitra moc palce.
    Mihaeul

  • Pajda

    Kdy odhadujete, že by mohl být LOLO6 v prodeji. Je mi jasné, že zatím nic přesného nevíte, ale aspoň zhruba třeba „do roka a do dne od ukončení prodeje LOLO5“ ;o) nebo za déle.

  • Pajda

    Ona je totiž dost nepříjemná ta dlouhodobá diskontinuita (výpadek) tj. ukončení výroby LOLO5 v době kdy ještě ani zdaleka není připraven do výroby LOLO6. Spíš by bylo vhodnější prodávat LOLO5 do té doby než bude k dispozici nový LOLO6 a prostě průběžně sbírat různé poznatky a připomínky od uživatelů a z nich pak dát dohromady novou verzi s tím, že ta by měla nastoupit nejlépe kontinuálně ve stylu

    „…k datu XX.XX.XXXX ukončuji výrobu LOLO5 a současně zahajuji výrobu LOLO6…“

    Proč jste se vůbec rozhodl k tomuto kroku myšleno k dlouhodobému výpadku výroby ???

  • Čau Pajdo,
    přibližně do měsíce budou hotové prototypy. Podle výsledků usoudím, zda do toho půjdu nebo to pošlu na smetiště dějin. To ale neočekávám, protože L6 je přinejmenším v návrhu zase vychytanější než L5. Čekám co provede Jeti s novým vysílačem, zda změní veškeré protokoly komunikace se snímači apod.

    Opravdu Ti nemohu nic slíbit, protože kdybych to nesplnil, tak mám problém. Když bude o čem, tak budu samozřejmě doplňovat informace o vývoji situace. Mezitím si kup něco jiného, lepšího a určitě levnějšího (úsměv).

    (doplněno) …koukám, že jsi přidal další dotaz.

    LOLO5 je projekt, který nikoho neživí. Počáteční investice na každou sérii výroby je přes 100.000,-Kč. LOLO5 nejde vyrábět po pěti kusech doma pod lampou. Usoudil jsem, že v tomto okamžiku je pro mne přednější nový výrobek, než další série LOLO5. Je to tedy nemilosrdná ekonomická logika věci.

    Máš pravdu, že z pohledu marketingového to není příliš chytré řešení, ale to mne nechává chladným. Nejsem Telefonica O2. Po LOLO2 nebylo na trhu po dlouhé roky žádné LOLO a nikomu to moc nevadilo. Potom přišlo LOLO5 a stejně se prodalo. Nabyl jsem dojmu, že dobré zboží se prodává samo.

  • Michale, me nejvic na LOLU5 mrzi, ze jsem si ho ani nestihl koupit sakra… :-((( a bojim se ze s LOLEM2 vydrzim az do LOLA7 :-(((
    pavel