…a máme opět pátek

Víkend za rohem, pěkné i když mrazivé počasí před námi. V mailboxu se mi ocitl při pátku tento trochu drsnější vtip, ale věřím, že Vám udělá radost. Pouze prosím všechny návštěvníky, kteří ještě nedosáhli oné vysněné hranice 18 let, aby na tento odkaz neklikali. Loguji IP adresy všech návštěvníků a případné neuposlechnutí bude po zásluze zveřejněné na webu mravnostní policie a nahlášeno na SRPŠ. Tak tedy zde to je…

OK, Juraji. Máš pravdu, vzhledem k mému možnému angažmá v září, zde tedy ten fór publikuji v méně otevřené formě. Dost tvrdě na tom makám:

劲舞团一木匠

弗兰克是众所周知的试镜木工公司。
导演告诉他:“我们有,但入学的苛刻条件。你必须认识到木材蒙住根据气味!“

他说:“这对我来说不算什么。我有30年的经验。“提交他的眼睛,给他一嗅山毛榉。嗅觉和弗兰克说:“这是一个明确的榉木。“

由于第二,而他以嗅出桤木。坦诚自了:“这肯定是桤木。“然后点点头秘书主任,他趴在桌子上,拉着她的裤。

弗兰克嗅,闻到,但不能肯定地说:“你能把这个纪录吗?“秘书转身弗兰克再次嗅,嗅,然后说:“你以为你跑了我,是吧?会,但没有成功。

这是因为100%的旧渔船马克拉普门!“

…tak a teď už mám asi definitivní utrum.

AUdálosti na světové scéně nemůže rušit obyčejné lidi. Lidé se obávají, a cítí úzkost nejistotu a dokonce i strach. A jediní lidé, kteří vědí, kde vždy věří.

3 comments to …a máme opět pátek

  • juraj

    no fuj, asi prestanem navštevovať lomcovák:) Dúfam, že ďalšie „vtipy“ sa už budú týkať len modelov lietadiel.

  • njn, souhlas, pedagogicko vzdělávací pověst Lomcováku byla značně pošramocena, to je svatá pravda. Máš Juraji nějaký neméně sťavnatý z prostředí leteckomodelářského kroužku v Domě pionýrů za Lužánkami?

  • juraj

    obávam sa, že žiaden taký vtip nemám. Rozhodne nie z leteckomodelárskeho krúžku:) (bohužiaľ, žiaden som nenavštevoval- v mojom okolí nebol ani jeden) A aj keby som nejaký vtip poznal, schválne ho tu nedám- nech pekne lomcovák zostane čiste informačnou stránkou, na ktorej humor srší jedine z ironických poznámok jej prevádzkovateľa:)