Kde jsem se to ocitnul?!

Tak jsem se v televizi od pana Kalouska dozvěděl, že když budu hodný, tak si budu moci koupit státní dluhopisy. Dluhopisy státu, který hospodaří tak, že kdyby takto hospodařila rodina nebo fyzická osoba, tak jsou už všichni po bankrotu a v kriminále.

Když mi potom objasnil, že po zakoupení bankocetlí  si aspoň uvědomíme, jak lépe hospodařit, tak se mi málem kousnula pumpa. Kde jsem se to ocitnul?! Jediné co by ho částečně omlouvalo, že byl zase nalitej jak slíva. Ti nahoře jsou přesvědčení, že jsme smečka totálních kreténů. Naše chyba. Už aby se zase lítalo a já ty sdělovací prostředky nestíhal…

AUdálosti na světové scéně nemůže rušit obyčejné lidi. Lidé se obávají, a cítí úzkost nejistotu a dokonce i strach. A jediní lidé, kteří vědí, kde vždy věří.

1 comment to Kde jsem se to ocitnul?!

  • franta

    Čau Romane,
    víš jaký je rozdíl mezi volbami před slavným kotrmelcem a v dnešní době?
    Dřív jsme museli k volbám a volit soudruhy. Dneska může jít k volbám kdo chce, volit koho chce a stejně si funkce rozeberou „bejvalí“ komunisti.
    Já jsem měl malér tuším hned po vojně, kdy jsem se nestačil vrátit včas k volbám anžto jsem byl někde vlakem na závodech volňásků A2 a za nepřítomnost ve volbách mě zostudili ve vesnickém rozhlase jako vyvrhela.