MS F3J ve Francii

Na konci tohoto týdne odjíždí naše Pampeliškářské komando do Francie na Mistrovství světa F3J. Moc jim držím palce, aby se zase vrátili s nějakým „cenným kovem“.

6 comments to MS F3J ve Francii

  • …tak Pampeliškáři mají za sebou již předzávod. Naši si asi své trumfy schovávají na hlavní závod. V předzávodě moc nezářili, ale jak píšu, předzávod je o ničem…

    Jo Grini má na http://www.f3j.no, zajímavé komentáře. Zdá se, že každé pořádné mistrovství světa musí začít vichřicí a zničenými modely (no tě pic). Pořadatelé trvají na odevzdávání i 2,4GHz vysílačů, to mi připadne trochu přitažené za vlasy.

    Rovněž tak strýček Sydney Lenssen má zajímavý úvod k MS F3J.

  • mihaeul

    No jo, kdyz vidim na strankach organizatoru ty jejich spejlinkove pristresky z obchodaku, tak tam nemohlo zustat vubec nic – a taky nezustalo!

  • Zdá se, že první den (pondělí) se nelítalo. Propršelo to.

  • Máme pátek. Ve Francii odletěli už 10 kol a naši se pomalu propracovávají dopředu. V týmech jsou již na perfektním 5. místě. Škoda, že Honzovi Váchovi asi nevyšel moc začátek.

  • Sobota ráno. Naši tedy skončili v týmech na pěkném 5. místě. Gratulace! Týmy vyhráli Novozélanďané. Kiwiové byli vždycky velcí sympaťáci, moc jim to přeju.

    Do finále jednotlivců se z našich dostal pouze Pavel „Bekr“ Krištof. Pavle, držím Ti palce!

  • …já bych řekl, že je dolítáno. Na blogu Novozélanďanů jsou konečné výsledky jednotlivců. Mistrem světa se stal Daryl Perkins (USA). Ten borec je fakt neskutečnej. Několikanásobný mistr světa F3B a teď F3J. Náš Pavel Krištof skončil na pěkném 10. místě. Tak Pavle, velká gratulace, že jsi se mezi tou hromadou špičkových pilotů neztratil!