Zakončení Zimní ligy (doplněno 10.3.)

Doplněno 10.3.2014

Na louce nad Poříčím nás po ránu čekala lehce ojíněná tráva ovšem příslib počasí na celou sobotu byl velice optimistický. Počasí bylo nakonec opravdu krásné. Sešlo se nás 21 a s ledovým (SZ, S) větrem v zádech jsme mohli začít předposlední(?) závod Zimní ligy. Zde tedy musím vysvětlit, že Karel se rozhodl závod z příští soboty (15.3.) nikoliv přeložit, ale tuto sobotu (8.3.) se letělo prostě navíc za závod zrušený v minulosti. Příští sobotu (15.3.) se tedy letí znovu a snad tedy v tomto seriálu ZL opravdu naposled.

Přijela celá F3J elita a nebylo určitě jednoduché jim konkurovat s F3Bčkem třeba z výšky 160m. K poledni se již vzduch ohříval a šlo na obloze s kouřmým oparem občas něco najít. Moc pěkně jsme si zalítali. Pro mne velice poučná lekce, že někdy méně je více.

Výsledky (XLS)

Text z 5.3.2014

Určitě jste si všimli, že Karel Kotouč (i když se usilovně podepisuje jako Lomcovák, to jsou ovšem pouze mimikry) přeložil poslední závod Zimní ligy již na tuto sobotu (8.března). Můžete sebou tedy vzít manželky, přítelkyně, případně i milenky (kdo si troufá), aby společně s námi oslavily MDŽ usilovnou prací pro kolektiv. Mám na mysli donášku materiálu od auta k navijáku a zpět, chození pro padáčky, navazování špagátu, sundávání modelů ze stromů apod.

5 comments to Zakončení Zimní ligy (doplněno 10.3.)