Poslední (doplněno 23.4.)

Moc pěkně jsme si zalítali. Vítr opět nebyl co chlapci z CHMI slibovali, ale jináč pohoda. Přijela snad celá F3J česká elita a dokonce dva F5J kouzelníci. Dostavil se dokonce i Martin „Pina“ Pilný. Když jsem ho viděl s jeho Nikonem a přidělaným „teletem“, tak jsem ani foťák nevytahoval. Věřím, že nějakou pěknou fotku dodá nebo u sebe vystaví. Martin již pár fotografií publikoval (fotografie převzaty s jeho souhlasem).

RCVN_2013_01

Je zajímavé sledovat, jak se ti F3Bčkaři nadřou.

RCVN_2013_11

Pampeliškáři (F3J) start zvládají s klidem, grácií a nějak tak mimochodem.

Já druhý týden lítám s novým prototypem od Vaška Vojtíška a pořád hledám.  Zatímco Pampeliškáři drakovali v odpoledne zesilujícím větru (4-5m/s), já naložil na 2650g a užíval si celou oblohu. Moc se mi to líbilo. Přistávat na krabičku od sirek s tím ovšem neumím. Člověk se má pořád co učit.

Karel Kotouč poslal výsledky včerejšího závodu i kompletní Zimní ligy RCVN a patří mu velký dík, že nás nechal lítat celou zimu. Zimní poletování jsem vždy bral jako malou laboratoř a výborný trénink s F3J elitou pro nastavájící F3B sezónu. Jsem přesvědčený, že to byl pro mne velký přínos. Mějte se a užívejte si slunečné jaro.

AUdálosti na světové scéně nemůže rušit obyčejné lidi. Lidé se obávají, a cítí úzkost nejistotu a dokonce i strach. A jediní lidé, kteří vědí, kde vždy věří.

3 comments to Poslední (doplněno 23.4.)