Palcovka Weatronic

V Norimberku Weatronic představil svůj první vysílač. Palcovka BAT 60 bude stát pouhých 1700EUR. Kromě Hall snímačů na kniplech a vestavěných gyroskopů (to jsem už někde viděl; JETI DS-16). Hádankou je pro mne funkce „Look and Find“ tzn. vestavěná GPS ve vysílači? Z touch screenu bych měl tedy strach a to velký. To je podle mě solidní úlet (déšť, nízké teploty, sundávat rukavice, viditelnost na přímém slunci…)

AUdálosti na světové scéně nemůže rušit obyčejné lidi. Lidé se obávají, a cítí úzkost nejistotu a dokonce i strach. A jediní lidé, kteří vědí, kde vždy věří.

2 comments to Palcovka Weatronic

  • Ivoš Michal

    Romane, podle fotky co má Weatronic na ksichtoknize se Rx konfiguruje v compu, konkrétně tam mají nastaveno 10 serv řízení odtokovky křídla, 2 serva výškovky a 1 směrovky. Programování přes comp ale měli ještě v době, kdy dělali jenom přijímače. Vypadá to, že se hodně soustřeďují na podporu maket větroňů. S obavami ohledně použitého displeje souhlasím, ale snad to testovali…

  • Ahoj Ivoši,
    díval jsem se na ksichtoknihu (Facebook). Moc informací tam není. Weatronic měli vždy velice dobře propracovanou spolupráci s PC. Jejich cenová hladina je ovšem trochu mimo můj obzor. Po očku je budu nicméně sledovat.