Letos naposled (doplněno 11.04.2011)

V neděli se poletí poslední letošní závod Zimní ligy. Předpověď je docela „vostrá“, tak jsem zvědavý kolik se dostaví Pampeliškářů. Včera jsem na Klecanech chtěl zalítat snad po desáté reinkarnovaného Šakala, ale po třetím startu jsem se na to vykašlal, protože hlavně při zemi to bylo tak zavířené, že byl problém přistát.

Vzpoměl jsem si na svahaře a jejich mezinárodní Ranou z minulého týdne. Od úterý zde v Praze fouká severozápad (ideální směr na Ranou) v průměru kolem 7m/s. Jak říkám; větru dešti neporučíme.

Zpět k Poříčí. Hoďte do auta něco co Vám netleskne na navijáku, nejlépe F3B model, a přijeďte si v neděli zalítat.

(doplněno 11.04.2011)

„…a doufám, že tam napíšeš, že Pampeliškáři přijeli všichni (nikdo se nezalekl) a pořádně Vám to natřeli“.  To jsou slova Luďka Mareše. Ano, píšu to sem. Když si dělám průběžně z Pampeliškářů srandu, tak musím být schopen zkousnout i trochu kyselejší pilulku.

Pampeliškářů přijelo opravdu hodně (ostatně kdo jiný by měl přijet, je to jejich závod) a tentokrát lítali ve složitých podmínkách určitě líp než my (F3B). Já jsem si v sobotu před půlnocí přivezl od Vaška Vojtíška (díky Vašku!) náhradní letadlo a v neděli před závodem ho tam dvakrát hodil. Zdaleka mi to nestačilo, moje Dingo to prostě nebylo a na výsledcích se to podepsalo. Nevadí, příští seriál Zimní Ligy budu zase ty kluky Pampeliškářský prohánět (úsměv).

Celkovým vítězem se zaslouženě stal Pavel Krištof. Pavle, velká gratulace. Chtěl bych zde poděkovat Karlovi Kotoučovi a Honzovi Thienelovi, že se celou zimní sezonu starali o tento seriál, který nás pravidelně vyháněl od teplých kamen. Těším se s Vámi všemi nashledanou už v říjnu na dalším ročníku Zimní ligy.

Celkové výsledky (XLS)