Aktualizace 4.20 pro Jeti DC-16 (doplněno 27.12.2016)

27.12.2016

Zdá se, že LUA v DC-16 bude chtít ještě nějakou dobu poladit. Pokud chcete používat LUA skripty, tak si přečtěte příspěvek z RCG. Stručně řečeno, raději chvíli počkejte, než se vychytají všechny možné „mouchy“.

21.12.2016

Po delší době musím konstatovat, že je zde nějak přeJetíno. Jeti model vydali novou aktualizaci fw pro vysílače DC/DS-16 ve verzi 4.20. Podle předběžného náhledu se zdá, že se jedná o velice významný update. I po téměř čtyřech letech je moje milovaná hliníková bedýnka (DC-16) opět o něco chytřejší. Při zběžném pohledu jsou mezi novými fukcemi pro mne zde ty nejzajímavější.

  • Možnost jemného ladění Dvojích výchylek pomocí proporcionálního prvku. Čtyři roky po této funkci volám.
  • Podpora LUA skriptů. Možnost programování vlastních funkcí je nekonečná. Některé si už můžete vyzkoušet po stažení z RC-Thoughts
  • Pokud chcete vypnout vysílač a máte zapnutý přijímač budete na to upozorněni. Konec vymláceným baterkám v letadle.
  • …a hromada dalších

4 comments to Aktualizace 4.20 pro Jeti DC-16 (doplněno 27.12.2016)

  • Marek Vrzák

    Ahoj Romane, vcera jsem ji nainstaloval a ted jsem koukal, ze se tam cerstve objevila uz verze 4.20.1 tak nevim co se deje…nikde to neni popsany, ze by byl v ty 4.20 nejakej bug

  • mihaeul

    Takhle to presne zacinalo s Weatronicem 🙂
    Jinak tyto funkce ma zkrachovaly Weatronic od zacatku.
    Stastny a vesely 😉

  • Ahoj Marku,
    4.20.1 opravuje chybu v ovládání gyra. Viz. odkaz na RCG. Mimochodem (pro Michala) chyba byla opravena během 12 hodin.

    Ahoj Michale,
    myslím si, že zatímco Weatronic byl ohrožený krachem každý půlrok a nakonec „se to povedlo“, to Jeti z mnoha důvodů nehrozí. O tom, že Weatronic má podporu LUA, nic nevím. Zatímco tobě Weatronic ukončil podporu 3 měsíce potom co jsi si ho koupil za skoro 3000EUR, tak já mám i po 4 letech tvrdého soutěžního využití podporu zaručenou, to je super ne?! (pusinka) Nicméně nezpochybňuji, že věci od Weatronicu byly vždy špičkové, to myslím vážně.

    Pohodové svátky všem lidem dobré vůle

  • Marek Vrzák

    …super dekuji za info Romane a preji ti krasne Vanoce, hodne zdravi a veleuspesny rok 2017