Český F3B tým na 4.místě na MS

Ano, český F3B tým se umístil na 4.místě. Myslím si, že to je moc pěkný úspěch. Především v tak složitých podmínkách, které letos panovaly na MS. Kluci za sebou nechali hromadu špičkových týmů.

Výsledky jednotlivců.
Výsledky týmů
1.Německo
2.Švýcarsko
3.Švédsko
4.Česko
5.USA
6.Belgie
7.Rakousko
8.Itálie
9.Francie
dál to neznám

AUdálosti na světové scéně nemůže rušit obyčejné lidi. Lidé se obávají, a cítí úzkost nejistotu a dokonce i strach. A jediní lidé, kteří vědí, kde vždy věří.

4 comments to Český F3B tým na 4.místě na MS

  • Klukům patří gratulace! Akorát mě překvapuje, že se o ničem nepsalo, najednou jsou tu výsledky. Kdo jak letěl se dozvědět nedá, tedy pokud je stránka wc2015. .nl oficiální, čemuž se moc věřit nechce. Je někde alespoň nějaká reportáž psaná českým teamem?

  • Ahoj Petře,
    ano je to oficiální web pořadatele MS, bohužel. K dnešnímu dni tam ani nejsou výsledky družstev. Co dodat?

    Pokud se týká zpráv z MS v češtině, tak to budeš muset reklamovat u kluků. Nikdo z nich tam nepatří mezi velké spisovatele.

  • Na to že MS je vrcholem roku mi to přijde dost slabé. Vlastně nějaký pokec a fotky jsou z Contestových soutěží a i z našich soutěží poměrně často. Po MS je ticho po pěšině 🙂 Ale snad někdo alespoň pár bodů sepíše. Ještě by mě zajímalo, proč nejel Jan Kohout na MS, tuším že byl v žebříčku první?

  • Domnívám se, že Honzu zlákal knipl trochu většího větroně a jeho účast na béčkách bude spíš jen sporadická. Udělal si piloťák a není se čemu divit. Já už se těším do Vrchlabí taky na svezení v Blaníku, ale s instruktorem… Ono dvě či tři hodiny pod mraky je zážitek…