Léto s F3X (doplněno 28.7.2015)

V červenci se letí tři akce té nejvyšší úrovně.

Mistrovství světa F3K-Ludbreg (Chorvatsko). Začátek 20.7.2015. Reportáže v češtině můžete nalézt rovněž na webu souteze.f3k.eu.
Mistrovství světa F3B-Deleen (Holandsko). Web tedy zatím nic moc… Začátek 27.7.2015.
Mistrovství Evropy F3J-Dupnitsa (Bulharsko). Odkaz mi zatím nefunguje?!  Začátek 27.7.2015. Jéčkaři mají snad poprvé v naší historii sebou kompletní (3 piloti) juniorský tým. FB českého týmu.

Všem našim týmům moc držím palce! Chlapi, jste výkvět českých F3X ručiček a hlaviček, tak se držte.

P.S. Píšu chlapi a přitom tam je i plno dam. Přinejmenším v F3J a F3B týmech. Dámy, jste výkvět českých luhů a hájů, tak tam ty chlapy držte. Bez Vás nejde vůbec nic.

Doplněno 28.7.2015

Pro tento okamžik bych udělal stručné shrnutí dosavadních výsledků.

MS F3K Ludbreg (Chorvatsko). Moc pěkné zprávy od Ilji Ehrenbergera jste si mohli přečíst na výše zmíněném souteze.f3k.eu. Iljovi patří velký dík za úsilí, které věnoval organizačnímu zajištění našeho týmu na MS i psaní reportů. Výsledky jste asi viděli. Myslím, že kluci měli větší očekávání. Prostě se bude makat a příště se třeba zase posuneme dopředu (úsměv).

MS F3B Deleen (Holandsko). Oficiální web je zatím komunikační katastrofa ala Zimbabwe. Nikde žádné startovní listiny, výsledky, prostě nic. Jenom půl roku starý Bulletin1. Ještě, že máme ten proklínaný FB.

Výsledky předzávodu můžete nalézt na www.f3b.de. Náš Honza Stonavský byl třetí, moc pěkné. Na druhé straně, jak mohli vyhlásit výsledky z odletěného jednoho kola, když pravidla vyžadují kola minimálně dvě, to je mi záhadou. Mimo jiné ve výsledkové listině jsou chyby, no tě bůh…

ME F3J Dupnitsa (Bulharsko). Aféra přemotivovaného mistra F.I.N.O.  (Fairplay Is Not an Option) Hucaljuka se tady už probírala dostatečně. V předzávodě byl diskvalifikovaný. V tomto okamžiku ME F3J vede (PDF). Doufám, že nahoře to všechno sledují a učiní spravedlnosti zadost (mrkanec).

Pozitivní je, že Jirka Ducháň je zatím druhý. Samozřejmě, že výsledky po prvním dni neznamenají vůbec nic. Držím palce!

AUdálosti na světové scéně nemůže rušit obyčejné lidi. Lidé se obávají, a cítí úzkost nejistotu a dokonce i strach. A jediní lidé, kteří vědí, kde vždy věří.

8 comments to Léto s F3X (doplněno 28.7.2015)