Vysílač Weatronic

Už i Weatronic pochopil, že pouze s rozšiřujícím WiFi modulem dlouho na trhu nevystačí. Zajímavé návrhy si můžete prohlédnout na jejich webu. Mají jak pultovku tak i palcovku. Trochu si nejsem jistý „šmatlacím“ kapacitním barevným displejem. Zajímavý je rovněž údaj o 9 ložiskovém ovladači. Jedno ložisko mi nějak přebývá. I když dovedu si představit knipl, který by byl otočný kolem svislé osy (ostatně to jsem kdysi očekával od nového Jetiho DC-16). Weatronic lítá u nás (F3B) Michal Behenský a je s ním spokojený jak želva. Nikdy jediný problém. Pravda, ceny jsou trochu někde jinde.

Při zběžném pohledu na displej promo fotografie se dá usuzovat, že do vývoje vysílače je zapojen i Philip Kolb. Jeden z nejlepších Pampeliškářů (F3J) současnosti. To je určitě dobrá zpráva pro budoucí majitele.

AUdálosti na světové scéně nemůže rušit obyčejné lidi. Lidé se obávají, a cítí úzkost nejistotu a dokonce i strach. A jediní lidé, kteří vědí, kde vždy věří.

8 comments to Vysílač Weatronic

  • mihaeul

    No cena Weatronicu je v porovnani s ostatnimi 2,4 systemy zavadejici, vysilac i prijimac jsou zdvojeny, takze i cena je vyssi…
    Ale v dobe kdy kolem me na 2,4 ostatni padaji jak hrusky ze stromu na proslavenych systemech Fasst, Duplex od jeste proslavenejsich vyrobcu, nemuzu nez konstatovat, ze o cca polovicku vyssi porizovaci cena za Weatronic se me uz nekolikanasobne vratila.

  • Vždy je vše trošku otázka nalétaných hodin že ano……..:):):):)
    Čím víc letas, tím víc padas :):):):)
    Letu zdarec
    Palo

  • Jinak mám pochopitelně velikou radost, že konci doba krabic z roku raz dva s programovým vybavením 100 let za mobilními operačními systémy!
    Škoda jen, že je na vše čím dál méně času i peněz :):):):):):):)

    Haleluja

  • Jura

    Ahoj mihaeul, jen abys Weatronicem zas za kopcem neřídil skutečné ASWéčko jen s tím rozdílem, že Roman bude ušetřen boje s pořadateli o Tvou anténu. Jura

  • Tady se zase někdo bude s erem koupat ? Hmm? :-)))))))))))))))))))))))))))))

  • mihaeul

    Cau Juro: ver tomu, mit v te dobe Weatronic, tak ten chlap by v ASW cumel, co se mu deje s ovladanim letadla 🙂
    Pavle urcite mas pravdu. Reknu to ale tak, pozoruju to kolem sebe na 2,4 a ke slovum co jsem napsal, me vedlo prave to co jsem osobne zazil. Jsou taci co presli na 2,4 a nez se stacili rozkoukat uz hledali zase jineho vyrobce… Kazdopadne je to kazdeho vec a nazor, ja mam takoveto zkusenosti, ostatni at si poridi co jim vyhovuje.

  • franta

    Ahoj Pavlíčku, o tom padání taky něco vím. První dva přijímače Duplex od JETI měly dost rychle se zmenšující dosah. Skončilo to zrušením ér. Poslal jsem je výrobci do opravy a vyměněné přijímače zatím jsou OK. První Jeti duplex byl v MC 22 a teď ho mám přendaný v FX 30. Lítám opravdu často a taky na ruce občas bouchám. Domnívám se, že díky tomu také mě přijímače nemají moc v lásce. Normální přistání s béčkem bývá občas taky dost brutální. Není to také příčina nekontrolovatelných pádů? Díky našemu brutálnímu létání trpí serva taky a dost často se musí měnit. Je zajímavé, že elektronika serv (s vyjímkou DES 448 MG) to přežívá. Snad jednou budou přijímače jedna homogenní krabička kterou nelze zničit ani přejetím tankem.
    Tak lítejte a padejte co to dááááááááááá.

  • Anonymous

    SMD součástky vydrží hodně, ale i 2,4GHz RX má v sobě krystaly.digi serva taky.Rány o zem tomu nesvědčí. Proč asi na spolehlivost brblají i raketýři, nic zlého netuše?