MS F3J 2012

Dnes začíná MS F3J v Jižní Africe. Měl jsem krátkou relaci s Tomášem Bartovským a zmínil neskutečnou zimu. Závidím mu. My jsme přijeli z F3B Kulmbachu totálně vyuzení; zlatá Afrika.

Na stránkách amerického F3J týmu si můžete přečíst denní reportáže Gordona Bucklanda z mistrovství.

AUdálosti na světové scéně nemůže rušit obyčejné lidi. Lidé se obávají, a cítí úzkost nejistotu a dokonce i strach. A jediní lidé, kteří vědí, kde vždy věří.

5 comments to MS F3J 2012

  • Tak jsem si jen cvičně pročetl report Gordona z dnešního soutěžního dne v Jižní Africe a usmívám se pod fousy. Tom Kiesling vykostil všechny Pampeliškáře s F3B Fosou do které naložil přes kilo olova. Ono totiž trochu foukalo – přes 12m/s. Je to tady; Pampeliškáři ze začnou mezi sebou drtit pomocí F3B stíhaček. To je opravdu soumrak F3J (smích).

  • Nevím, zda sledujete zprávy z Jižní Afriky, ale reportáž Gordona z druhého letového dne mluví sama za sebe; něco na rozhraní sněhových bouří. Vykoupili v okolí všechny noviny a obkládají se v několika vrstvách, aby přežili. Je to hustý…!

    Nepíše někde nějaké postřehy náš jediný zástupce Vlasta Vostřel?

  • Michal V.

    Vsak je to taky „zimni liga“, tak proto ty B-cka 🙂 Nejaky info ma na strankach Martin Rajsner : http://martin21620.shutterfly.com/

  • Aktuální výsledky a spousta zajímavostí je na http://www.facebook.com/groups/F3JWC2012/

  • Díky kluci za odkazy. V Jižní Africe mají tedy trochu omrzlí Pampeliškáři hotovo. Postřehl jsem na RCGroups zajímavou poznámku Mika Smithe. Kvalifikaci na MS F3J lítali američani na navijácích, protože prostě pomocníky neměli. Je evidentní, že ničemu to nakonec nevadilo.