Moje objevené „Ameriky“

Původně jsem měl v úmyslu udělat milion věcí, ale na těchto stránkách, Moje objevené „Ameriky“,  jsem se tedy zasekl definitivně. RC autíčkář ani vrtulníkář nejsem, ale nejen rubriky „Humor, vzpomínky, úvahy“ nebo „Jéňovy teorie“ mne dostaly! Škoda, že jsem nepochopil resp. nezjistil, kdo to vlastně píše. Já bych byl na takový obsah pyšný.

AUdálosti na světové scéně nemůže rušit obyčejné lidi. Lidé se obávají, a cítí úzkost nejistotu a dokonce i strach. A jediní lidé, kteří vědí, kde vždy věří.

2 comments to Moje objevené „Ameriky“

  • Ahoj a díky za pochvalu:-) Upřímně řečeno, hlavním hnacím motorem tvorby mého webu je má potřeba umocňovat si svou radost jejím sdílením s druhými:-) Ale kdyby nebylo reakcí podobných té tvé, byla by to z mé strany vlastně jen jistá forma onanie:-) Takže ještě jednou díky:-)

    Za své texty se nestydím, jen jsem si vědomý svého občasného (téměř furt!:-D) unešení ze sebe samého:-D a tak možná to, že nejsem pod svým webem přímo podepsán, je spíše projevem mé falešné skromnosti:-D Pokud se totiž kdokoli více začte, především do mých reportáží, je jen otázkou času, kdy zjistí, kdo jsem:-) Tak trošku vycházím z předpokladu, který geniálně popsal v jednom ze svých zákonů profesor Parkinson (http://cs.wikipedia.org/wiki/Cyril_Northcote_Parkinson), a to o umění napsat inzerát tak, aby se ozval jen jeden uchazeč, tj. ponechávám na návštěvníkovi svého webu zda projeví jistou úroveň zvídavosti, která ho ke mně dovede a která mi dává určitou míru záruky, že jeho zájem o mě je upřímný:-)

    Zdravím tebe i tvé čtenáře:-)

    Honza

  • Ahoj Honzo,
    držím palce. Budu po očku sledovat Tvé další úsilí. Nenapadlo mne si přečíst o Parkinsonovi na Wiki. Docela jsem se hořce zasmál.