F3G Jehnědí (22.5.2022)

22.5.2022

Počasí tentokrát hrozilo. Výhrůžky se nakonec splnily, byl to opravdu větrný víkend, ale my jsme vše zvládli. Ostatně jako vždy (mrkanec). V pátek proběhl příjemný společenský večer, naprosto exkluzivní klobásky od Zdenála Kubína sklízely neskrývaný obdiv, stejně jako lahvinky dobrého moku od Ivana Fraňka (Ivane, vítej zpět!) a Vaška Vojtíška.

V sobotu ráno ptáci začali pro jistotu chodit pěšky, my jsme ovšem zahájili soutěž průlety. Na bázích nám pomáhala omladina, která jistým okem nedarovala nikomu ani centimetr. Velký dík patří obdivovateli všech vrtulí Michalu Behenskému, který nám věnoval celý víkend. Zvonil, koučoval děvčata i mladé muže na bázích, zadával výsledky, trousil vtipné poznámky na adresu (některých zoufalých) soutěžích a hlídal svého synka Ondru při koupeli v požárním bazénu, zatímco ostatní se choulili v péřových bundách.

V sobotu večer díky naší pomoci naši vyhráli hokej nad Norskem a my jsme se prospali do chladného nedělního rána. Psal jsem to již mnohokrát, termika v F3G není žádná oddechová disciplína. Celá neděle to jen potvrdila. Těch překvapených (často i nepříjemně) bylo opravdu dost.

Zasloužené pořadí po pěti kompletních kolech zní; Pavel Marek, Petr Fusek a Roman Vojtěch. Příští víkend se přijeďte podívat do České Lípy. Jste vítáni.

Výsledky F3G-2022-Jehnedi

Ještě že nám Zdeněk Kubín zase udělal fotodokumentaci, abychom měli na co vzpomínat.

19.5.2022

Startovni.listina-F3G-Jehnedi-2022

8.5.2022

Přátelé,
prosím nenechávejte přihlášení na poslední chvíli. Rozhodujeme se podle počtu závodníků, jak zajistit organizátorsky celý závod a ačkoliv je konečný termín stanoven na 15.května, tak by nám pomohlo, pokud byste rozhodnutí udělali co nejdříve.

Děkuji

26.4.2022

Přátelé,
pokud můžete přijet na závody v Jehnědí a vzít sebou pomocníka/zvoníka budeme Vám vděčni. Vítány jsou třeba mladé šikovné ratolesti, ale i zkušený pardál bude náležitě hýčkán a oceněn. Stejná prosba platí i pro závody v České Lípě, které se konají ihned další víkend po Jehnědí. Piště mi prosím na info@lomcovak.cz, děkuji.

14.4.2022

LMK Praha Libeň Vás zve na letošní první F3G soutěž. Sraz je na letišti v Jehnědí 20.května. Propozice Jehnědí F3G 2022

2 comments to F3G Jehnědí (22.5.2022)

  • Ivo

    Kdo ze soutěžících bude mít zájem ubytovat přímo na letišti v Jehnědí musí kontaktovat pana Ivo Matějů. Deset míst na spaní je ve dvoulůžkových pokojích a pět lidí se může vyspat na válendách v klubovně.
    Cena ze jedno lůžko a jednu noc je 150 Kč.

    Kontakt 777211175, ivo.mateju@seznam.cz

  • Přihlášení

    Ivo Matějů
    Roman Vojtěch
    Ivan Franěk
    Petr Fusek
    Pavel Marek
    Jiří Tůma
    Václav Vojtíšek
    Pavel Strnad
    Miroslav Blažek
    Jiří Zobal
    Aleš Pastuch