F3B sezona 2018 (24.02.2018)

Již tento víkend se letí na Floridě první závod Světového poháru F3B 2018-F3B Gator. Přeji pořadatelům i účastníkům pěkné počasí a zase ty pověstné mega-šprajcy. Docela bych tam byl teď rád s nimi. Průběh můžete sledovat na RCGroups.

Průběžné výsledky na www.f3xvault.com

5 comments to F3B sezona 2018 (24.02.2018)

  • Růži Musilová

    …a z těch zubů…

  • …čiší strach!

    Pročetl jsem si některé komentáře účastníků letošního Gatora a opět zmiňovali výchozí výšku na průletech kolem 400-500m(!) Klasický průběh, ty vzduchy/šprajcy tam jsou neuvěřitelné.

  • DIPS

    Kdo tam nebyl, udelal chybu. Do Orlanda se da letet za babku.
    Super pocasi, prilezitost utect zime na paar dni.

    Samozrejme se ukazalo ze kdo umi, ten umi. Southern California guys meli ze vsech nejvic nalitano , tak nam ukazali jak F3B ma vypadat. Byli tam 2 chlapci z Japonska, z Evropy se bohuzel nikdo nepremohl.

  • Ahoj Pavle,
    doufám, že dorazíš i do Jeseníku. Při vší úctě k Floridě, Jeseník je o vesmír jinde (krásnější příroda) a bude to tam za ultra babku.

  • DIPS

    Hi, zrovna na tom pracuju.. Po tolika letech pauzy, chtel bych vas guys znova videt. a dovest sebou mojeho maleho pilota do Evropy. 🙂
    Mluvit o prirode.. Na te Floride jsme po dlouhe dobe nepritavali do pouste. Kdo by kdy videl litany v Perris nebo Lost Hills by neveril ze je neco podobneho mozne.