Chile

Vždy je pro mne velice zajímavé se během občasných cest setkávat s novými lidmi z končin poměrně dosti exotických. Letos jsem měl na Floridě možnost čtyři dny sledovat partu správných chlapíků z Chile. S Andresem Cordovou jsme si potom v hospodě poblíž Cape Canaveral dlouho povídali o jeho zemi. Samozřejmě přišla řeč i na F3B. Po ránu jedou na lyže na svahy And, odpoledne trénink na letišti pod horami a večer koupání na pláži v Tichém oceánu. Připomíná mi to Klecany kousek tady za Práglem. Ráno vodní lyže v bazénu v Letňanech, odpoledne polítání za Aholdem a večer koupel dole u jezu v Klecánkách (mrkanec).

Andres mi poslal pár fotografií od svého kamaráda z jihu Chile od jezera Villarrica poblíž aktivní sopky Villarrica. Já jsem byl vždy takový cestovatel na baterky. Nejspokojenější jsem na kolech v létě na zahrádce u Sázavy, kde čepují pivo jak křen a voní topinky s česnekem. Lítat ale na takovém kopci na druhém konci zeměgule by mohlo mít něco do sebe. Co říkáte, příští rok jedeme?

la foto 1m

AUdálosti na světové scéně nemůže rušit obyčejné lidi. Lidé se obávají, a cítí úzkost nejistotu a dokonce i strach. A jediní lidé, kteří vědí, kde vždy věří.