F3B stopky pro Androida

Dobré stopky na F3B soutěžní lítání, člověk aby pohledal. Vitalij Rjumšyn z www.f3j.net naprogramoval zajímavé stopky pro Androidí OS. Už v neděli na RCVN jsem to zkoušel a je to docela slibný projekt. Na průlety to je chytré „jak opice“ a umí to předpovídat počet průletů, kolik zbývá času k dolétnutí na danou bázi, zda má smysl opakovat atd. Má to ještě nějaké mouchy, protože se jedná o první verzi a tak budu s napětím sledovat, zda Vitalij ve svém programátorském usilí vytrvá. Program je i na Android Marketu. Naleznete tam i verze pro F3J (to ještě někdo lítá?! smích) a pro F3K.

AUdálosti na světové scéně nemůže rušit obyčejné lidi. Lidé se obávají, a cítí úzkost nejistotu a dokonce i strach. A jediní lidé, kteří vědí, kde vždy věří.

6 comments to F3B stopky pro Androida

  • mihaeul

    … jo Android, takze cihej jo, co mam, prstem klik…. prstem klik, co je, prstem klik ….. ahaaaaa, ono to vytuhlo…. kur….. restart Androida – cti vyndat baterku – „Ucastnik je momentalne nedostupny, zavolejte prosim pozdeji“ :-))))))) Sorry to neslo…..

  • On Tě přejde smích. Hned za týden v Kirchheimu Tě s tím budu měřit, tak se duševně připrav na selhání systému. Vem sebou taky zálohovací SCSI páskovou jednotku, kdybychom museli ve čtvrtém průletu dělat system restore. Centrálu vozíš, to by problém neměl být, akorát ji budeš muset tahat na start k zaměřovači (vyplazenej jazyk).

  • JuraM

    Zdarec Michale. Tvá poznámka mě roztáhla hubu od ucha k uchu. Vzpomínka na nedávnou cestu domu z modelářského posezení v hospudce, kdy Roman dráždil svého Androida a přesně : ono to vytuhlo…; kur….. restart co to je?????.(Jak kdybys jel snáma.) Jirka Mrvik

  • Šlo by to i použít na F5B/F5F? Škoda že od toho nemá uvolněné zdrojáky.

  • F5B/F5F nelítám a tak netuším jaké máte požadavky. Stáhni, vyzkoušej. Zdrojáky volné nejsou, ale vycházel z původních PalmOS stopek od F.Pantana.

  • Tak jsem stopky vyzkoušel v F3B Kirchheimu a nic moc. Hlavní problém není ve stopkách, ale s ne/čitelností displeje vlastního telefonu na přímém slunci. Zde vidím zásadní problém a asi dost těžko řešitelný.