Komáři se ženili, brum, brum..

Pokud někdy vyrazíte na F3Béčka do Neuhardenbergu (kousek na východ od Berlína), tak určitě nezapomeňte repelent a možná i špunty do uší. Vzhledem k blízkosti velkých rybníků je zde totiž požehnaně komárů i žab. Zatímco žáby řvou jenom v noci, tak komáři žerou ve dne i v noci.

_dsc4988

Pro náš tým (Pavel Marek, Jakub Vlček a já) to byl od září první závod. Výsledky tomu odpovídají. Pokud mohu mluvit za sebe a týden starého Trenkouna, tak já jsem docela spokojený. Samozřejmě na vyladění Trenkouna je ještě hodně práce, ale pokud něco na těchto závodech nevyšlo, tak je v tom nevinně. Za všechno můžu já…

Povětrnostní podmínky v závodech nebyly ideální, ale větru a dešti neporučíme (možná až na podzim po volbách). Navijáky jsme přehazovali asi čtyřikrát a stejně šel vítr většinou na 90st zprava nebo zleva. Sobota dopoledne propršela, neděle se zbavila mlhy až kolem 10 hodiny dopoledne a zbytek víkendu bylo pěkně. Odletěly se bohužel pouze dvě kola a rychlost z kola třetího. Zavod skončil moc pěkným úspěchem českých barev. Honza Stonavský, v opravdu tvrdé konkurenci, se umístil na bedně (3.místo). Honzo, velká gratulace!

V neposlední řadě musím poděkovat Michalovi Behenskému, že s námi vážil cestu na závody ačkoliv lítat nemohl (vysílač v servisu).  Zbyla na něho tedy pouze dřina.

Výsledky: Oderlandpokal2009.xls (94 KB)

AUdálosti na světové scéně nemůže rušit obyčejné lidi. Lidé se obávají, a cítí úzkost nejistotu a dokonce i strach. A jediní lidé, kteří vědí, kde vždy věří.

7 comments to Komáři se ženili, brum, brum..

  • Mé postrehy:
    -Po dvou a pul letem zahaleni jsem jel na zavody ven-byl to fajn vylet v naproste pohode, az na to finále, kdy Jakub Vlček vezl domu trosky…skoda
    -Uz jsem zapomenul, jak to bolí kdyz vyhazuju spagaty, ktere mi prepalí ti kokoti D
    -Ladynka opet uzasna na termice v tezkych podminkach-zachranila mne kdyz vytocila stoupak z pristavacího okruhu a byla plna
    -Omlouvam se jí, ze jsme byli tak líní a nenatahli v kritickou chvíli spagaty na druhou stranu, takhle chudinka nalozena na rychlost trikrat startovala po vetru az jsem nestihl v pracovním case let. Udelal jsem ji ostudu a vím ze za to nemohla!!! Nula ji opravdu neslusí
    -Trenky chodí jako z praku, rychlý start a pohodový prechod do vystrelu, pevnost uzasna
    rychlost cca 16,8 a 18,5 to je dobry vysledek, jednou tem D nadelily 25:21 pruletu , taky dobry
    -Jakubovi verejně gratuluju ze se nezhroutil, nejdrive praskly trup na Preclíkovi, pak na srot Karkulak- Big Sting, kazdopadne je odvaznejsí nez hromada ceskych pilotu, kteří ven nikdy nevyjeli
    -Na druhe strane je to VUL! Jedno ero rozbil na spatne serizeni pri zaletavani a zbrklost, druhe na shitove baterky ve vysilaci! Bez komentaře!!!
    -No a co mi udělalo nejvetší radost je uspech Honzy Stonavského! Je to skromný a opravdu šikovný pilot! MOC GRATULUJU !!
    Letu zdarec
    Pavel Marek

  • mihaeul

    Pavle ty prulety si pamatuju, mel jsi mam dojem 28 a ne 25 a jednomu chudakovi si pekne Trenkama nadelil, ten mel 12! Se asi moc dobre nevyspal :-).
    Jo pozdravuj Jakuba, takovy zacatek na prvnim Euro zavode, to je hodne kruty. Vsak on se poucil a pujde to. Ty jeho starty se starym Karkulakem, jsem jenom nevericne koukal – dobry.

  • Ha, koukám, že se to s tím Kubou „prokeclo“. U mne za ty roky už funguje lehká autocenzura a raději nevrtám do bolestí jiných. Proto jsem to v příspěvku nezmiňoval, ale Pavel je pro Kubu téměř něco jako druhý táta a na kritiku má asi z nás to největší právo. Chtěl bych věřit, že zkušenosti z Neuhardenbergu si Kuba bude pamatovat až na věčnost, amen. Vy kteří máte ve svých vysílačích či letadlech všechny ty „super“ 2300, 2500, 2800 a podobné AA nebo AAA NiMH články, věřte, že časovaná bomba tiká. Poznámka Pavla o té odvaze vyjet ven má něco do sebe, přemýšlím o tom.

  • Ha,myslim ze neprokeclo,si tady jen tak verejne dopisujeme a Jirka Tuma si to cte :-))))))))))))))

  • mihaeul

    … taky aha! A to je Pavle oficialni, ze to Jirka cte?
    Tak Jirko, az napises prvni smysluplnou carku na Lomcovak, mimochodem kterych mas v hlave na roman, tak udelam tri kotouly v rade za sebou a s Trenyrkama!!!
    Kubo napis taky neco, at vime, ze jsi nepropadl panice.

  • Halohalo, práskám ze Kuba panice nepropadl, pac sem mu posilal info k platbe na zavody do Brna :-))) Jen se asi chvilku zase věnuje škole a takovehle blbiny nečte…
    S tím Jirkou Tůmou je to pochopitelně oficiální informace z prověřených zdrojů: ČTE LOMCOVÁKA !
    Je to fajn chlap, protože čte i ten můj plátek ! :-)))

  • Jakub

    Cao, panice jsem kvůli tomu šrotu co mám teď doma ve skříní nepropadl, ale dodělávám právě projekt na bakalářku a z toho už deprese trochu mam. Do Brna už se ale začínám pomalu těšit.