Velikonoční Hořice

_dsc4819s

Jaro nás nějak letos přeskočilo. Zatímco před 14 dny jsem si to štrádoval na prosluněné Jizerce (samozřejmě se tam lyžuje dodnes), včera jsem se opékal v Hořicích na letišti. Sešli jsme v osvědčené sestavě a určitě to bylo přínosné. Spíše počasí nám nepřálo, protože bylo slunečno, foukalo přímo do navijáku až kolem 7m/s a všude samá termika. To není dobrá průprava pro deprese na závodech (smích)

p1000453s

Jizerka

Jak můžete vidět na úvodním obrázku, Jardu „Hrocha“ Hlávka jsem si nakreslil před startem tužkou z ptačí perspektivy (za foto děkuji Ivanovi „Hroznému“ Fraňkovi).

AUdálosti na světové scéně nemůže rušit obyčejné lidi. Lidé se obávají, a cítí úzkost nejistotu a dokonce i strach. A jediní lidé, kteří vědí, kde vždy věří.

2 comments to Velikonoční Hořice

  • Romane,
    nedalo mě to a musím se vyjádřit k obrázku, který jsi použil u tohoto článku v úvodu. Je to tento http://lomcovak.cz/wp_cze/wp-content/uploads/2009/04/_dsc4819s.jpg Nevím jak Ty, ale já osobně bych se takových obrázků vyvaroval, jsou nehezké, nevypovídající a mně osobně se prostě hnusí. 🙂 Možná to je jen chyba nahrání do Tvého webu, pak můj příspěvek smaž, stane se to každému a můj příspěvek by nebyl vůbec relevantní.
    Mnoho zdaru chlape.

  • Ahoj Honzo,
    určitě Tvůj názor stojí za zamyšlení a je relevantí. Obrázek byl myšlen spíše jako grafika, protože originální fotografie mi připadala nevýrazná a hlavní motiv se díky focení shora ztrácel v trávě (hmmm, teď se zase ztrácí v nějaké beztvaré šedi…). Na obrázku jsem chtěl nějak zvýraznit letadlo a stín za „odhazovačem“. Nemyslím si, že je to doslova hnusné, ale to je samozřejmě věc názoru, vkusu nebo ne/ztotožněním se s úmyslem autora. Tentokrát si se tedy neztotožnil (smích).