Češi jsou mistry světa F3J (doplněno 19.7. 12:50)

Český F3J tým vyhrál Mistrovství světa v Martině!!!  Fantastický úspěch českých Pampeliškářů je skutečností. Blahopřeji celému týmu k těžce vydřenému výsledku.

Do finále jednotlivců postupují Jirka Ducháň a Jarda Vostřel. Honza Vácha se do finále nedostal o pět bodů. S přihlédnutím ke štěstí, které měl v předchozím 9. kole, mohli bychom poznamenat něco o rovnováze ve vesmíru? Škoda, mohli jsme mít celý tým ve finále. Bude následovat další bitva o stupně nejvyšší.

Doplněno 19.7. 12:50

Domnívám se, že ve fly-off odletěli celkem 6 kol a je to hotové. Mistrem světa je Ján Littva (Slovensko), druhý Joe Wurts (Nový Zéland) a třetí je Wojciech Byrski (Polsko). Jarda Vostřel a Jirka Ducháň skončili na fantastickém čtvrtém a pátém místě. Všem blahopřeji.

Až kluci přijedou někdy v zimě na Zimní ligu, tak si budu říkat „No jo, zase nás Pampeliškouni vykostili, ale být přelítaný mistry světa, to se dá ještě kousnout“. Chlapi, tleskám. Určitě bych chtěl poděkovat celému českému týmu za fantastickou reprezentaci, všem pomocníkům, všem časoměřičům pro které je Tichý let obrovským životním koněm. Nakonec patří obrovský díky pořadatelské zemi-Slovensku a celému týmu kolem Jaro Košťana.

AUdálosti na světové scéně nemůže rušit obyčejné lidi. Lidé se obávají, a cítí úzkost nejistotu a dokonce i strach. A jediní lidé, kteří vědí, kde vždy věří.

1 comment to Češi jsou mistry světa F3J (doplněno 19.7. 12:50)