Veselá příhoda z natáčení

Jaro nám začalo a s ním konečně i Zimní liga. Pokud v sobotu bylo překrásné jarní počasí, tak dnes (v neděli) už to tak veselé nebylo. Spíše to připomínalo apríl; občas sprchlo a foukal i dost silný vítr.

Všichni byli nicméně po delším období „nic nedělání“ nažhavení a tak se sešlo kolem 15 soutěžících. Já jsem tentokrát dělal pouze pomocníka. Docela mne to mrzelo, protože počasí bylo ideální právě pro F3B modely. Když jsem viděl ty couvající „Pampelišky“, tak jsem se musel usmívat.

… a teď konečně ta veselá příhoda z natáčení. Stalo se to ještě před vlastními závody. Koukám, že hned po startu se k zemi řítí letadlo. Než by člověk řekl „švec“ je rozmáznuté na maděru.

Nevěřícně zírám a s nechápavým výrazem se po chvíli ptám pilota, co se stalo? Nefungovalo rádio? „…ááále soused do mě hučel, pořád se na něco ptal, já se zapovídal a nakonec zapomněl, že letím…“

Tak ať Vám to v nastávající sezoně lítá. Výsledky (XLS) od Honzy Thienela.

AUdálosti na světové scéně nemůže rušit obyčejné lidi. Lidé se obávají, a cítí úzkost nejistotu a dokonce i strach. A jediní lidé, kteří vědí, kde vždy věří.

7 comments to Veselá příhoda z natáčení

  • JuraM

    Není to tak dlouho co jse vedla plamenná diskuse o navijácích pro RCVN a jak je vidno, tak to někdo vyřešil po svém. (Odpor proudového okruhu je z cela určítě větší než povolují pravidla, ba přímo nekonečný.)

  • JuraM

    Tak mě ještě napadá, že majitelem tohoto skvostu nebyl předložen Tachnický průkaz a ani průkaz o změření emisních hodnot.

  • Par foto u me…v ramci testovani nove galerie. Prosim o trpelivost v pripade nejakych vypadku…

    http://www.kudrnac.cz/main.php?g2_itemId=33

  • Karel K.

    Pohled na obrázek historického řetízáku dnes vyvolá úsměv. Určitě nebudu sám kdo ten stroj před lety viděl jako nový. Na 2 litry benzinu to běhá celou sezónu. Kam se v nákladech hrabou dnešní navijáky. Babeta Honzovi trochu zestárla (ale jen Babeta ). Ta pořád běhá na drcnutí. A té radosti …

  • Tom KPP

    Náhodou dobrý, akorát pár vteřin kraválu a pak smradu jak v pátek odpoledne na D1 🙂

  • Vlada

    Kdyz vidim ten navijak, tak bych mel otazku, jestli se jeste nekde neda sehnat. Jeden-dva kolegove by ho radi sehnali ( elektronavijak je nelaka).

  • Karel K.

    Typnul bych si že to je jediný vzorek, který se dochoval jako funkční. Kdybych se měl rozhodnout který typ motoru použít, tak elektronaviják je podstatně jednodušší. A tam se určitě nějaký vyrobce najde.