Jeti Studio

Na webu Jeti model je ke stažení beta verze Jeti Studia. Že by po dlouhých letech použitelný software na analýzu dat přímo od výrobce?

2 comments to Jeti Studio

  • Marek Vrzák

    Ahoj Romane, nový Jeti studio maká dobře a mám z něj radost, konečně se tam objevily i funkce, který mi v první verzi i třeba v Telemetry Analyzeru (který jsem taky dlouho používal) chyběly, jako např. možnost udělat a uložit si stálé šablony grafů i pro více modelů, pak po načtení šablony a nahrání logu se ti pak už automaticky vyplní všechny grafy, bez opětovné nutnosti tvořit pokaždé stejná okna s jednotlivými grafy čidel a přenášet pak každý log čidla zvlášt do jednotlivých tabulek. Dále je super, že si uděláš např. okno s grafem výšky a vzdálenosti a vpravo si vytvoříš malý okno, kde se ti vypíše jejich MAX i MIN hodnota v tom grafu. S načtením logu i velmi dlouhých letů (třeba i více než 4 hodiny) už není také problém. Martin už doplnil i možnost vybrat si jednotky u jednotlivých údajů, tak že třeba rychlost z MGPS už mám konečně nastavenou v km/h a ne v m/s a uletěná trasa v metrech taky nebyla to pravý ořechový…tak ted už mám nastaveny konečně ty kilometry 😉 Ještě by snad do budoucna bylo možné změnit si barvu pozadí třeba na černou (ta třeba mně vyhovuje více 🙂 popř. změnit tlouštku čáry u jednotlivého grafu, protože třeba u napětí RX bat. je to v tom grafu dost nahuštěný a slabší čára by byla určitě přehlednější a nebylo by to alespon takový slitý…měj se fajn, Marek

  • Ahoj Marku,
    je dobře, že Jeťáci začali pracovat na funkčním programu pro analýzu dat. Mně tam zatím třeba chybí současné zobrazení více souborů (mohu porovnávat třeba opadání větroně v různých podmínkách), posun daného grafu v ose X i Y (offsety) atd. Program nicméně reaguje rychle a zdá se, že spolehlivě. Budeme pozorně sledovat další vývoj.