Máme pátek

Máme pátek a tak jsem Vám chtěl jen připomenout abyste si přijeli zalítat v neděli Zimní ligu. Jen tak přemýšlím, co vlastně tady na Lomcováku pohledává denně více jak tisíc lidí. Napadá mne pouze jediný důvod; ostatní český modelářský web je ještě větší mizérie než Lomcovák.

8 comments to Máme pátek

  • denne tisic lidi ? tak to je supr .. no uprimne ja tady denne chodim taky 😀 a to ne jednou. mas zajmavy styl psani a docela zajmave informace.jen tak dale 😀

  • juraj

    Roman, súhlasím s Alešom. Máte zaujímavý štýl písania. Ironický humor (ten ja môžem), plus používate slovné hračky (aj to ja môžem), píšete o modeloch lietadiel (neverili by ste, ale aj toto môžem:)) no a to, čo píšete, má hlavu aj pätu, tak prečo sem nechodiť? Len ja osobne by som privítal, keby sa tu niečo nové objavovalo ešte častejšie ako doteraz. Ale viem, že to chce čas, a času má dnes každý málo. Hlavne píšte ďalej, má to význam.

  • Romane..kde to je (Zimní liga?)

  • Loc: 49°50’10.102″N, 14°39’31.87″E
    Čau Dalibore,
    promiň trochu opožděnou odpověď. Byli jsme s Honzou „Carbonem“ Uhlíkem v Ústavu šlechtičen vysvětlovat, jak správně lepit na F3B koště výškovku silikonem. Když jsem jim začal popisovat, jak udělat i těsnící lem kolem kořene křídla, tak jsme se nějak zasekli. Ty kvočny to nemohly pochopit. Nakonec se jim moje přednáška tak zalíbila, že nás nechtěly propustit. Jsem z tý jejich krkvody nějakej na kaši (škyt!). Těším se na Tebe, Becker bere štrůdl, Ty vem povidlový buchty.

    P.S. To jsem fakt neugierig, jak tohle strýček Gúúúgl přeloží třeba do Sanskrtu…

  • Chlapi,
    děkuji za hřejivá slova chvály. Dobrá, ještě to tady s Vámi chvíli vydržím.

  • Ahoj Romane
    Nevím jestli přijedu, záleží na počasí a momentální lenosti 🙂
    Ta lokace..to je někde u Poříčí nad Sázavou? Je to tak OK?

  • Ano, u Poříčí nad Sázavou. Souřadnice si dej třeba do http://www.mapy.cz a stiskni „Hledej“.

  • karel

    Loc:49°50´6.838″N , 14°39´17.826″E
    klubové letiště LMK 442 Týnec nad Sázavou
    Poříčí nad Sázavou
    … v Poříčí hned u železničního přejezdu / na straně prodejny ! / doprava nahoru, 1 300m
    Karel