A máme tady bazáárek

Mám tady na prodej několik luxusních kousků. Především Tanga. Tento F3B model byl nucen snášet nějaké moje experimenty a tak to „trochu“ odskákal. Nicméně každý šikovný modelář to má opravené za 2 dny.

Křídlo má vylámané zajížděčky na křidýlkách a odtržené (nikoliv utržené) závěsy v některých místech. Nosník netknutý, povrchy téměř netknuté (dvě místa drobná delaminace), náběžka netknutá. Trup nový, výškovka fullcarbon nová. Na obrázku dole vidíte ovšem dva páry křídel a dva páry výškovky. To není fatamorgána. Ten druhý pár křídel a další výškovku (novou) Vám k tomu dám zadarmo jako bonus. Celková cena 6.900,-Kč včetně nového trupu, zátěže, spojky a pěnových futrálů. Pokud budete chtít, tak za rozumnou cenu k tomu dostanete i serva do křídla 2xAirtonics a 2xVolz WingMaxx HP, stačí jenom našroubovat (kabeláž je hotová). Prosím nikam neposílám, je třeba to vidět osobně. Prodáno.

Další kousek je potom motor pro znalce; nepoužitý Hacker B50-12S, 3033rpm/V s převodovkou 6,7:1. Je k tomu i Hacker verze Jeti regulátoru Master Spin 66 (6-18Nixx/2-6Lixx/6-26V). Cena motoru je 3.900,-Kč a cena regulátoru 2.600,-Kč (nepoužitý). Kombinace je vhodná pro motorizovaný model F3B/F3J. K sestavě můžete mít i nepoužité LiPo Hacker EVO 20 3300mAh 4S 14,8V Burst 50C/165A. Cena 1900,-

Jako poslední Vám nabízím nový trup na Furio V. Zadarmo přidám zbytek levého křídla na opravu náběžek. Cena 900,- (neposílám). Prodáno.

AUdálosti na světové scéně nemůže rušit obyčejné lidi. Lidé se obávají, a cítí úzkost nejistotu a dokonce i strach. A jediní lidé, kteří vědí, kde vždy věří.

11 comments to A máme tady bazáárek

  • Luboš Šmehyl

    Dobrý večer. Můžu se prijít podívat na červené Tanga. Napiš kdy máš čas, jestli tedy ještě nejsou prodaný, Luboš Šmehyl

  • Čau kluci, pokud se Tangáčů týče, musím si Vás poskládat nějak časově po sobě, abych byl spravedlivý. Uspořádám to a budu Vás brát od prvního k poslednímu. Všem se ozvu, i s negativní odpovědí. První mi volal na mobil již 60 minut po zveřejnění inzerátu.

  • Ahojky Romane..
    Vidím dobře, že ty křídla zadara mají jedno našrot? 🙂

  • Ahoj Dalibore, to jedno je opravdu zle pochroumané a proto to dávám zadarmo (na opravu náběžek se hodí vždycky). Měl si pocit, že k tomu mám přidat kompletní NOVÝ pár křídel zadara (hehe)?

  • Hihi..co já vím, třeba jsi se dal na charitu 🙂 🙂

  • Zatím nedal, začnu ji za chvíli shánět sám, když vidím co se děje ve Strakovce.

  • franta

    Ahoj Romane,
    rád bych se přidal k Tvému bazárku.
    Nabízím:
    1.Vysilač MC 22 syntéza 35MHz + 2 přijímače smc16scan 35. Vysilač má 2 přepínače v kniplech + přípojku na trenažer, krátká anténa, dlouhá dožila… je sletovaná v celku.
    2. F3B LADY, nejsou serva na vztlakách (S 3150) a bez baterek a přijímače
    3. F3B ROXY, lítal před týdnem – bez přijímače.

  • Franto, příště prosím do bazaru na foru. Ty končíš nebo co se děje?

  • Jojo….Tady vidíš dopady krize on-line….teď už budou létat jen (kmotři) s turboškama a ostatní s EPP 🙂 🙂
    PS..nezačneme vyrábět Komáry na gumičku 🙂 (model chudého muže) 🙂

  • Jan Uhlík

    http://www.vekamodel.cz/historici.html
    už šetřím 🙂
    Romane – je to (ne)snesitelná reklama ?

  • modelpiotrek

    Jestem zainteresowany kupnem tego Vysilač MC 22 syntéza 35MHz + 2 přijímače smc16scan 35
    mozna na mail???
    pozdrawiam
    Piotr Szymański
    modelpiotrek@poczta.onet.pl