„Malý“ F3B Jeseník

Jirka Baudis slíbil, že v příštím roce udělá domácí F3B soutěž v Jeseníku. V roce 2013 to tedy bude již čtvrtá F3B soutěž u nás. Dejte dohromady nějaké béčko; stačí svahák nebo klidně i F3J a naplánujte si příští sezonu F3B. Když mluvím o F3J modelu, možná si myslíte, že jsem se pomátnul. Nikoliv. Prostě si přijeďte zalítat a okouknout atmosféru na F3B závodě. Nemyslím si, že tam jedete zvítězit. Když jsem byl letos na jaře na Floridě (F3B Gator), tak tam běžně lítali kluci s F3J modelem. Nikdo se nepodivoval. Samozřejmě neletěli rychlost za 12.8sec, ale o to přeci nejde.

AUdálosti na světové scéně nemůže rušit obyčejné lidi. Lidé se obávají, a cítí úzkost nejistotu a dokonce i strach. A jediní lidé, kteří vědí, kde vždy věří.

4 comments to „Malý“ F3B Jeseník

  • No prima! Prvním pěti prihlasenym pilotům co přijedou létat s F3Jeckem daruji jeden tréninkový let se svým F3B strojkem:):):)

  • …já těm prvním pěti rovněž věnuji jeden let se Stingrem a nebo s úplně novým strojem od Vaška Vojtíška (pssst!). Budete mít možnost si srovnat dvě špičková F3B letadla a i jiná seřízení od dvou pilotů. Chlapi přemýšlejte o tom. F3J je opravdu neskutečná nuda. F3B rulezzzzzz…

  • ….jestli budu v ČR, dorazím 🙂 a přivezu banány….

  • Jiří Baudis

    Bude to počítám 30.a 31.3. Náhradní termín 13.a 14.4.
    Doporučuji vymýt vazelínu ze servopřevodů a nahradit ji nemrznoucím teflonem 🙂