MČR F3B Hořice 2012 (výsledky)

Možná jste si všimli, že jsem se poněkud stáhnul z „veřejného života a jeho komentování“ na českém Lomcováku. Ne že by nebylo o čem psát. Pravý opak je pravdou. Nikdy jsem nelítal tak intenzivně jako tento rok. Letos jsem se ovšem soustředil spíše na sebe.

Nebudu tedy komentovat letošní Mistrovství České Republiky F3B, to ponechám třeba jiným. Nicméně mojí „zpravodajskou“ povinností je zveřejnit alespoň výsledky a hlavně poděkovat Michalovi Behenskému, že vlastně uspořádal letos první ryze českou F3B soutěž pro „obyčejné lidi“ (nemyslím tedy soutěž Eurotour nebo Světového poháru FAI F3B).

Velký dík patří ovšem i sponzorům, kteří jsou pro nás vždy nesmírně důležití. Svaz modelářů ČR (v prvé řadě), BG technik, Zdeněk Ješina, Sapho (v osobě Pavla Marka), Marcel Králík a snad i jiní nám zase pomohli, děkujeme.

MČR F3B 2012 (PDF)

P.S. Pokud byste měli z absence mého názoru na F3B scénu nervozitou okousané nehty, tak na anglickém Lomcováku píšu krátké postřehy z letošního Světového poháru FAI F3B. Píšu to ale hlavně pro ty, kteří to štěstí letět každé dva týdny špičkově obsazený F3B závod prostě nemají. Mám tím na mysli hlavně kamarády z USA, Austrálie (nemohu zapomenout ani na Johna na Tasmánii), Jižní Afriky, Hong Kongu a Japonska. Ježíšmarjáá, snad jsem na nikoho nezapomněl. Přeji Vám půl metru sněhu; tady na Letné je 38°C ve stínu.

AUdálosti na světové scéně nemůže rušit obyčejné lidi. Lidé se obávají, a cítí úzkost nejistotu a dokonce i strach. A jediní lidé, kteří vědí, kde vždy věří.

1 comment to MČR F3B Hořice 2012 (výsledky)