Milanova Lady

Nemám na mysli nějakou novou kočku Milana Baďury. To bylo tak… Sešli jsme se s Baďurovic (Milan+Iva) a Honzou Kohoutem. Nastavili báze a měření, že budeme lítat průlety. Iva si předtím chtěla ještě vyzkoušet pár rychlostí. Její Lady chodila v pohodě.  Prostě to chce jen trochu víc lítat, „žádný učený z nebe nespad“.

Říkám Milanovi: “ Hele nalož to a letíme, pojď si to taky vyzkoušet“. Vůbec se mu nechtělo, ale znáte mě, já se jen tak nevzdávám. Ukecal jsem ho. První rychlost něco kolem 22sec. Zatáčky nějaké „vyblité“, chce to zvětšit výchylky a jít do toho ostře. Milan něco ladí ve vysílači a letíme další rychlost.

„Milane, vem za to jak dobytek, nemazli se s tím“. Letíme dvakrát něco přes 17sec. Milan nejistě kouká a trochu nevěřícně poslouchá další čas, 16,5sec. Říkám mu, přetáčej to do výkrutu víc, nemůžeš vylítávat ze zatáčky nahoru.

Startujeme, máme moc pěkný vzduch. Perfektní nálet. Tentokrát zírám i já, protože to bylo zaletěné naprosto dokonale bez jediné chyby. Bradu mám dole ještě teď-15,5sec! Jsem rád, že jsem byl u toho, jak Lady opět potvrdila, že je to naprosto nadčasový stroj. Tleskám tedy Milanovi Baďurovi a Frantovi Bayerovi, opravdu jsem z toho byl nadšený.

AUdálosti na světové scéně nemůže rušit obyčejné lidi. Lidé se obávají, a cítí úzkost nejistotu a dokonce i strach. A jediní lidé, kteří vědí, kde vždy věří.

2 comments to Milanova Lady

  • franta

    Ahoj Romane, co k tomu dodat.. Před lety si Jarda Tříska půjčil Lejdinu od Pavlíčka, udělal tři tisícovky v posledním kole a letěl něco přes 14 s. Prostě kdo umí, umí. Ale že to dokáže Milan (díky Tvoji buzeraci) to jsem nečekal a jsem tomu sakra rád. Nu co zbejvá – oprášit formy Lejdiny, nacpat tam RDS a mám co dělat na příští sezonu. Jen budu muset sehnat hadr, nemám ani na nový trup.

  • Ahoj Franto,
    s RDS bych si hlavu nedělal, o tom to opravdu není.