Mistrovství České Republiky F3B

Již tento pátek začíná Mistrovství České Republiky F3B na letišti v Mladé Boleslavi. Pro diváky snad jenom poznamenám, že soutěž je třídenní (pátek, sobota a neděle). Od Pavla Marka jste si mohli stáhnout propozice a co víc ještě dodat? Snad jenom, že dole máte startovní listinu na všech 12 kol. Udělal je pro nás Michal Behenský. Na republiku jet nemůže, protože právě prodělává intenzivní kurs Mandarýnské Čínštiny.

Startovní listina (PDF)

Zalétnuto. Trochu pochytat vteřiňákem a v pátek jdeme na to!

AUdálosti na světové scéně nemůže rušit obyčejné lidi. Lidé se obávají, a cítí úzkost nejistotu a dokonce i strach. A jediní lidé, kteří vědí, kde vždy věří.

3 comments to Mistrovství České Republiky F3B

  • Podařilo se mi doma „vybártrovat“ celodenní povolenku na sobotu, takže už nabíjím baterky do Nikona a pokud se nic nezmění, v sobotu dorazím.

  • Čau Martine,
    není nad vzájemně výhodnou výměnu komodit. Vem si spacák, v sobotu si uděláme „jamný večůrok“ a dáme „po pohárku ohnivej vody“

  • Olda Barvíř

    Buďtež pozdraveni vy všichni eftřibéčkaři.Jakožto téměř starý bývalý ádvojkař, momentálně v klidu čpící metylem a létáním pro radost – někdy se vyskytuje i etyl, jsem si dovolil nahlédnout do výsledkové listiny. A tam jsem zahlédl jméno Ivo Matějů . . . Jestli to má souvislost s Ústím nad Orlicí, tak bych poprosil o kontakt. S největší pravděpodobností na toho staršího Matěje.Nebo že byl jako víno?
    Loni a letos jsem dal dohromady sešlost starých a ještě starších modelářů všech kategorií a vyznání
    z okolí hradecka / králového/a zajímá mne co dělaj ti, co škrtali kdysi ve větru sirkama aby zapálily záclonovou šňůru namočenou v dusičnanu draselném / obchodní název – Sanitr /
    Děkuji za pochopení. Vzletem v let Oldřich Barvíř HK